Форум "Хомяков - Наркоманов" :)

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Валяние

Сообщений 251 страница 255 из 255

251

Ali0na
Классный заяц! Алена, у тебя отличные игрушечки получаются!

252

Пасибки!!! :blush:

253

Ali0na написал(а):

Ось такий "Закоханий Товстячок" у нас з"явився вчора :D Морда ліца конешно не ахті,та я над цим працюю

які в тебе гарні звірі виходять  :love: .
А я боюсь за іграшки братись...  :disappointed:  навіть не знаю з якого краю до них підійти  :dontknow: .

Ali0na написал(а):

Як вам така якість???

Ти целюліт маеш на увазі? Чи шось інше?

254

Нє,Альончик,я не якісно оброблений край маю на увазі і те,що твориться із внутрішнього боку...Якщо чесно,то целюліт мені даже нравиться,це якось показує саморобність речі....ну,це мені так здається :D Але основна маса робіт там мені дуже нра!!!

Отредактировано Ali0na (2010-02-21 16:21:58)

255

Я край бачила, але гадаю вона його навмисне так залишила. А целюліт я як раз и вгледіла з внутрішнього боку, до того ж дуже неакуратний, думаю вони просто або трошки недовал, або вона використовувала шерсть різної товщини, тому такий ефект вийшов.

Быстрый ответ

Напишите ваше сообщение и нажмите «Отправить»

[взломанный сайт] [взломанный сайт] [взломанный сайт] [взломанный сайт] [взломанный сайт] [взломанный сайт] [взломанный сайт] [взломанный сайт] [взломанный сайт] [взломанный сайт] [взломанный сайт] [взломанный сайт] [взломанный сайт] [взломанный сайт] [взломанный сайт] [взломанный сайт] [взломанный сайт] [взломанный сайт] [взломанный сайт] [взломанный сайт] [взломанный сайт] [взломанный сайт] [реклама вместо картинки]